• NAMAQUA OLIJFOLIE & BALSAMICO AZIJN

  Het jonge ondernemerstel Bennie & Charmaine Avenant bezitten in Vredendal aan de Westkust van Zuid-Afrika zo’n 6.000 olijfbomen : Frantoio, Coratina, Mission, Arbequina, Picqual, Koroneiki, FS17 Medium.Perfecte groeiomstandigheden onder de zonnige Afrikaanse luchten en deze mix van verschillende soorten olijfbomen zorgt voor een uitgebalanceerde smaak Extra Virgin olijfolie van grote intensiteit.

  Lees verder
 • de Bellini cocktail

  Per 1 juli 2021 is Jos Rijnaarts de nieuwe exclusieve importeur / distributeur van Bellini Originale. Bellini is leverbaar in 75 cl. en 20 cl. Tevens in Fusion 25 cl. aluminium flesje. Naast de Bellini zullen wij ook Rossini en de Prosecco’s van Canella op de Nederlandse markt vertegenwoordigen.

  Lees verder
 • Le Tour de Champagne

  Op maandag 6 september tijdens PERSWIJN Le Tour de Champagne in de Sint-Olofskapel kunt u zelf komen proeven waarom Champagne blijft fascineren.

  Lees verder
 • Gastvrij Rotterdam 20 t/m 22 september in Rotterdam Ahoy

  Wat hebben we hier enorm naar uitgekeken; elkaar weer echt ontmoeten, nieuwe dingen ontdekken en weer naar een LIVE evenement kunnen gaan! Gastvrij Rotterdam 2021 vindt plaats van 20 t/m 22 september in Rotterdam Ahoy. Honderden exposanten verwelkomen in de beurshallen weer duizenden horecaondernemers en -managers op hun stand.

  Lees verder
 • LEKKER RIJNAARTS

  Tijd om te proosten. Sinds 1 oktober 2020 hebben wij Vershuis de Hoef in Alkmaar overgenomen. Met een assortiment van 150 wijnen omringt door een groot aanbod binnen- en buitenlandse kazen, delicatessen, chocolade, vers gebrande noten en cadeaupakketten.

  Lees verder
 • BESTEL MAKKELIJK & SNEL EEN WIJNPAKKET

  Vind je het lastig om goede wijnen uit te kiezen? Jos Rijnaarts helpt je een handje met heerlijke wijnpakketten, die je ook per e-mail kan bestellen. Dat scheelt een hoop tijd en je bent verzekerd van een serie smaakvolle wijnen voor een geslaagd cadeau of relatiegeschenk. Mail voor een aantal leuke suggesties naar : info@jr.nl

  Lees verder

Adresgegevens


Edisonweg 14
1821 BN Alkmaar

072 511 85 37
info@jr.nl

Over ons

Inloggen