Jubileum wijn 150 jaar badplaats Noordwijk

Tijdens het startfeest van De Mooiste File mocht Marjolijn van der Jagt de nieuwe tulp “De Badplaats” samen met Burgemeester Jan Rijpstra officieel dopen. Daarna werd het glas geheven met de enige echte Noordwijk150 wijn in de serre van Hotels van Oranje. De jubileum wijn is er in Merlot en Sauvignon Blanc en is verkrijgbaar […]

Verder lezen

badplaatsnoordwijk3 badplaatsnoordwijk4 badplaatsnoordwijk1Noordwijk 150 proefschriftbadplaatsnoordwijk2

 

 

Tijdens het startfeest van De Mooiste File mocht Marjolijn van der Jagt de nieuwe tulp "De Badplaats" samen met Burgemeester Jan Rijpstra officieel dopen. Daarna werd het glas geheven met de enige echte Noordwijk150 wijn in de serre van Hotels van Oranje. De jubileum wijn is er in Merlot en Sauvignon Blanc en is verkrijgbaar via Horesca-Horecavo.

MERLOT

Deze heerlijke Merlot uit Zuid-Frankrijk is donker rood van kleur. Zwart fruit in de geur, bessen, kersen en pruimen met een lichte kruidigheid. Zon overdag, afkoeling in de nacht. Een wijn anno nu, dus smaakvol, veel fruit, karakter en altijd een frisse zachte afdronk. Een perfecte match met traditionele grill gerechten, pasta’s en rijke kazen.

SAUVIGNON BLANC

Deze droge en aromatische Sauvignon Blanc uit Zuid-Frankrijk is mooi licht geel van kleur en heeft een intens uitbundige geur van kruisbessen, passievrucht, wilde aardbeien en citrus. De wijn is elegant, verfrissend en bezit een mooie mineraliteit. Heerlijk als aperitief, verrassend bij vis en salades en magistraal bij de Oosterse keuken.

Noordwijk viert feest, kijk op de website: www.noordwijk150.nl

Adresgegevens


Edisonweg 14
1821 BN Alkmaar

072 511 85 37
info@jr.nl

Over ons

Inloggen